In decursul a doar cateva zile, au ieşit la iveală două scandaluri uriaşe in care au fost implicaţi, pe rand, designerul Dănuţ Pârvan şi hair-stilistul Marian Dârţă. Dacă primul a fost arestat pentru proxenetism, cel de-al doilea trebuie să facă faţă suspiciunilor de pedofilie, care planează acum asupra sa. Conform anchetatorilor, Mişu Niculae, zis Mişeta, furniza unor personaje din lumea mondenă băieţi pentru partide de sex oral, orgii care, se spune, ar fi avut loc şi în casa din Bucureşti a lui Dârţă.
Stilistul spune că e nevinovat
Stilistul Marian Dârţă a declarat pentru Libertatea că a fost doar la locul şi momentul nepotrivite şi ţine să dovedească tuturor că este nevinovat. “Pe acest Mişu l-am văzut o dată, la ziua şoferului meu care m-a invitat la el. Din respect pentru el, m-am dus, deşi veneam de la altă petrecere, de la botezul fiului Adrianei Bahmuţeanu. Eram şi beat. Am stat o oră, o oră şi jumătate, am făcut pe acolo panarame, apoi am plecat acasă. N-am văzut acolo nici un copil. Eram beat pulbere. M-am luat şi la harţă la petrecerea aia. Ce sex cu copii? Nu sunt pedofil. De altfel şi Poliţia a spus că n-am nici o implicare. Nu m-a contactat nimeni de la Poliţie ca să mă acuze de ceva. Am fost la locul şi momentul nepotrivite”, ne-a declarat Marian Dârţă.
“Nu poate exista nici o dovadă că eu am făcut sex cu acei copii, pentru că aşa ceva nu s-a întâmplat. Şi am de gând să-mi fac dreptate pentru că nu-mi place ca numele meu să fie terfelit. Sunt un om care munceşte mult, pentru care imaginea contează foarte mult în meserie şi nu-mi permit ca o asemenea suspiciune să planeze asupra mea”, a mai precizat Dârţă.
Şi-a cununat câinele cu al Bahmuţencei
Marian Dârţă s-a remarcat în high-life-ul bucureştean prin stilu-i de viaţă excentric. De la ţinutele compuse din haine lungi de mătase, asortate cu mănuşi, eşarfe şi păr strident colorat până la petrecerile date în cinstea căţeluşei favorite, Puffy, pe care a măritat-o cu Bijou, bichon-ul Adrianei Bahmuţeanu, Dârţă s-a dovedit a fi un personaj care nu poate fi trecut cu vederea, în orice mediu s-ar afla. Participarea acestuia la emisiunea Şatra, de la Kanal D le-a dat multă bătaie de cap producătorilor, atunci când hair-stilistul a anunţat că vrea să se însoare cu una dintre ţigăncile din şatră, ceea ce ar fi schimbat formatul. Momentul a fost salvat de bulibaşă, care nu şi-a dat acordul ca piranda să renunţe la portul ţigănesc, aşa cum voia “mirele”.
«Vânat» de creditori
Deşi este prezent la petreceri ale high-life-ului bucureştean, unde vrea să pară “plin de bani”, Marian Dârţă nu se poate lăuda cu o situaţie materială solidă. Mereu dator şi în imposibilitatea de a-şi achita împrumuturile, Marian îşi schimbă foarte des locuinţa şi numărul de telefon, pentru că este tot timpul căutat de cei cărora le datorează bani.
Invitat la emisiunea “Cireaşa de pe tort” de la Prima TV, unde ar fi trebuit să pregătească mai multe feluri de mâncare în bucătăria proprie,Marian Dârţă a chemat echipa de filmare acasă la… Dan Armeanca, un bun prieten de-al său, pentru că nu avea o locuinţă stabilă. Toate acestea au fost trecute de amicii săi tot la capitolul “excentricităţi de artist”.
– – – – –
Când aranja întâlnirile deocheate, Mişeta folosea un limbaj codat: «Avem cărniţă diseară!»
Mişu Neculae (41 de ani), zis Mişeta, bucureşteanul arestat pentru pedofilie care a dus doi copii aflaţi în grija statului la petreceri mondene organizate, spun anchetatorii, şi de stilistul Marian Dârţă, avea un limbaj codificat atunci când vorbea la mobil sau trimitea SMS-uri puştilor cu care făcea sex oral.
Individul, crescut şi el în orfelinat, era familiarizat cu astfel de expresii vulgare. Judiciariştii de la Investigaţii Criminale Sector 3 au aflat că bărbatul “îi mângâia” pe minori cu vorbe dulci şi îi alinta în fel şi chip atunci când li se adresa. “Fato”, “Popeasco”, “Mor de tine, Popeasco”, “Te-ai grăbit ca nebuna!”, “Nu, mămică! Cum să te pup?”, erau doar câteva dintre expresiile cu conotaţii sexuale pe care le folosea “combinatorul”. Atunci când avea chef de sex oral, pedofilul le scria SMS-uri puştilor: “Avem cărniţă diseară!”, “Ce-ţi face ţuţurelul?”, “Vii în seara asta să mă tunzi?”.
Mişeta s-a destăinuit anchetatorilor, spunându- le că, în perioada în care a stat la casa de copii, a fost abuzat sexual de băieţii mai mari.
(Remus Vlad, Cosmin Torr)
Mişeta, dator vândut la întreţinere
Locatarii căminului de pe strada Buchetului din Capitală, unde Mişu Neculae locuieşte, din 1996, împreună cu soţia şi cu fiica sa, nu au cuvinte de laudă la adresa bărbatului. În ultimii trei ani, Mişeta a acumulat datorii de peste 10.000 de lei la chirie şi întreţinere. Tocmai de aceea, la sfârşitul acestei luni, urma să fie evacuat forţat.
Mişu Neculae e cunoscut ca unul dintre locatarii cu probleme din căminul Grupului Şcolar “Anghel Saligny” din sectorul 3 al Capitalei. De mai bine de trei ani, acesta nu şi-a mai plătit chiria şi a acumulat, astfel, o datorie de peste 10.000 de lei.
“Conducerea şcolii l-a dat în judecată anul trecut şi a câştigat procesul. Soţia acestuia, singura care lucrează, va trebui să achite datoria. Toată familia va fi evacuată la sfârşitul acestei luni”, ne-a povestit Ştefan Baciu, administratorul imobilului.
Persoane din anturajul lui Mişeta susţin că tocmai de teamă că va rămâne pe drumuri acesta le vindea amatorilor de orgii sexuale băieţi din centre de plasament.
Reporterii Libertăţii au stat de vorbă, ieri, cu doi dintre adolescenţii bănuiţi că ar fi participat la petrecerile deocheate organizate de Mişu Neculae. Speriaţi de amploarea pe care a luat-o acest caz, băieţii, în vârstă de 15 şi 17 ani, au refuzat să se lase fotografiaţi. Au povestit însă cum l-au cunoscut pe Mişeta.
“Îl ştiu de când eram la Centrul «Pinocchio», el era supraveghetor acolo. Dar nu am mai vorbit de mult timp cu el. Nu sunt implicat în nimic, nu am întreţinut relaţii sexuale cu nici un bărbat. Nu sunt homosexual”, ne-a spus puştiul de 17 ani.
(Manuela Bologheanu)

Advertisements