Toen de arts raakt u als het moet niet

Darzysz vertrouwen uw arts, want het is een man who cares about wat is het meest waardevolle – voor de gezondheid. Soms is het zelfs een dier met najintymniejszych gevallen. Maar op een gegeven moment iets stopt u in de lijn past. Hoe weet ik dat de arts heeft de limiet van wat dient te worden verdeeld van de patiënt, of van jou?

“Doctor Całus” Sopot op pacjentkach afdwingt kussen en had het niet voor de moed van een van hen, is het robiłby vandaag met straffeloosheid. “Last van pijn in zijn oor en kom naar de dokter, en hij wepchnął me je taal van paragraaf wordt uitgelegd dat hij wil comfort me” – vertelde de media 22-jarige Magda. In Krakau, 53 – jarige keelarts wmawiał patiënten dat hun gehoorproblemen hebben een gynaecologische. Vrouwen rozbierały, en de heer Doctor aangeraakt hun intieme plaatsen … Dit, natuurlijk, extreem gedrag, maar alleen als de winst vermoedt dat uw arts de grenzen die niet mogen worden overschreden, dan onmiddellijk contact op met de Kamer van Artsen in uw regio of zelfs de politie.

En u moet letten? Wat is het signaal dat houdt de medische niestosownie? Het hoeft niet meteen gooi je op de bank, maar misschien zijn sommige dingen in je hoofd licht rood knipperend licht om de limiet van uw relatie:

1. De arts stelt voor een bezoek aan een later tijdstip dan de gebruikelijke arbeidsduur

2. Hij praat over zijn prive-leven, bijvoorbeeld een mislukte huwelijk en echtscheiding

3. Waarschuwing voor de details van uw seksleven, ook al kwam het met zwichnietą dobbelstenen

4. Willen niet dat geld voor het bezoek zo de indruk te wekken dat je iets wat hij moet

5. Onderzoeken delen van het lichaam, en de meest intieme, hoewel dat niet klaagt over de problemen met hen

6. Tijdens het bezoek wildernis romantische muziek, licht kaarsen, proberen te creëren van een sfeer

7. Doe geen speciale handschoenen ginekologicznym voor de test.

Advertisements