Orgasmes

Het orgasme is verschillend voor iedereen en zoals bekend erg moeilijk te definiëren. Psychoseksuele therapeut Paula Hall legt de fysieke en emotionele factoren die een rol spelen voor mannen en vrouwen, waarom de kwaliteit meer dan kwantiteit en waarom faken is het een verspilling van tijd.

Wat is een orgasme?

In 1953 werd een bekende therapeut deze gedefinieerd als “een explosieve lozing van neuromusculaire spanning”. Er zijn andere definities, maar het woord ‘spanning’ komt in de meeste up. Welke suggereert dat wanneer je seks hebben met opzet wind je jezelf gewoon zo dat je kunt ervaren het plezier van een terugkeer naar normale achteraf. Bizarre!
Wat gebeurt er in het lichaam?

De technische dingen die dit alles creëert spanning is pretty amazing.

* Uw hart sneller pompen, en uw ademhaling wordt zwaarder op brandstof die spant spieren.
* Hormonen, zoals endorfine en oxytocine zijn gepompt ronde uw hersenen en het lichaam, vertel je dit is leuk.
* Bloed is gepompt naar uw genitaliën te maken aan de spanning die uiteindelijk zullen leiden tot een pudendal reflex (spierkramp van de geslachtsdelen).
* Dat reflex zal resulteren in het bekken van uw vloer aanbestedende spieren tussen de vijf en 15 keer op het 0,8-seconde. Dit is een orgasme zoals wij dat kennen.
* Een wandelend neurale route die omzeilt de rug is onlangs ontdekt, verklaart waarom sommige zeggen dat ze een dwarslaesie kunnen ervaren orgasmes.

Wat een orgasme is niet

Een orgasme mag nooit het doel van seks. Je kan een fantastische tijd met een partner, het gevoel is ontstaan, sensueel, intiem en teder, en niet een orgasme. Ja, het is leuk – maar als je probeert zwanger te raken mag niet worden uw primaire doel.

U kunt niet iemand een orgasme. Wat u kunt doen, naast het stimuleren van fysiek je partner, is een veilige, comfortabele en zorgzame omgeving voor hen die een orgasme kan gebeuren.

Orgasme is niet beperkt tot de genitaliën, en sommige mensen kunnen ervaren orgasme zonder hun geslachtsdelen worden aangeraakt. Sommige mensen hebben het gevoel te beschrijven als een “prikkelen”, voor anderen de gevoelens gaan over het hele lichaam.
Nagebootste het

Waarom vinden sommige mensen – mannen en vrouwen – fake orgasme? Misschien omdat we de neiging om een orgasme te zien als een signaal om te stoppen met het geslacht. Als dat om welke reden dan je geest of lichaam niet Zin in een orgasme kon je op het eeuwig.

De meeste mensen die doen alsof er graag hun partner. Ze vinden ze dat ze, als ze niet halen. In plaats van te doen alsof, probeer en maak een relatie waar, als u niet in de stemming, of je hebt verloren van de dynamiek, kunt u eerlijk zeggen.
Kwaliteit geen kwantiteit

We hebben de neiging om een enorme ophef over orgasmes in onze samenleving. De meeste artikelen over het versterken van uw seksleven gericht op de verbetering van orgasmes of meer van hen. Maar de intensiteit van een orgasme is geen indicatie voor seksuele tevredenheid. Als u wilt dat een goed orgasme, u kunt het zelf. Als u wilt dat een bevredigende seksuele relatie, moet je je nog veel meer.

In psychoseksuele therapie, mensen worden verteld over de 2-6-2 regel. Van elke tien keer dat u seks hebben, is de kans dat twee keer het zal fantastisch en geestverruimend, en de aarde zal bewegen; zesmaal hij staat je mooi, maar niets bijzonders, en twee keer zul je wensen u had t de moeite.

Advertisements