Voelen focus

Tippen, is een belangrijk onderdeel van een sensuele relatie, maar is al te vaak vergeten. Psychoseksuele therapeut Paula Hall beschrijft voelen focus, een reeks van oefeningen gericht op het helpen van paren zich meer comfortabel met touch en het opbouwen van vertrouwen en intimiteit.
Bereiding

* Deze oefening duurt ongeveer een uur, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd opzij zetten.
* Start van de voorbereiding van uw ruimte.
* U wordt naakt, dus zet de verwarming op ten minste een uur vóór, zodat je je warm genoeg.
* Zorg ervoor dat u niet zal worden verstoord. Haal de telefoon en sluit uw deur.
Basisregels

Voordat je begint, is het belangrijk dat je het erover eens zijn is dit niet het begin van het geslacht en het aanraken van geslachtsdelen is out of bounds. Je vindt je wordt gewekt tijdens de oefening, maar dit is niet de bedoeling.

Neem het in de bochten te worden aangeraakt en het toucher.
De aangeraakt

Je hoeft alleen te lenen van uw partner uw lichaam gedurende 30 minuten: 15 minuten liggend op uw voordeur, daarna 15 op je rug.

U hoeft niets te zeggen, tenzij er iets ongemakkelijk.
De toucher

Verken uw partner op het lichaam van top tot teen, de eerste toen het front. Vermijd het genitale gebied.

Focus volledig op uw sensaties van aanraking. Denk na over de verschillende texturen en temperatuur van het lichaam van je partner.

Denk na over hoe het voelt voor het gebruik van hard en zacht, lange en korte slagen. Gebruik je vingertoppen, handpalmen en de achterkant van uw handen.

Vergeet niet – dit is niet een massage. Het punt is om zich te concentreren op het plezier van het aanraken van je partner, niet geven van plezier. Dat kan een andere dag.

Wanneer u klaar bent swap voorbij.

Na het uur gaat het, niet meteen analyseren. In feite gaat ermee akkoord dat u niet over praten voor 24 uur. Dit zal helpen om u te richten op de zintuiglijke ervaring, in plaats van de rationalisatie van het proces.

Advertisements