Korte geslacht de beste – deskundigen

De beste sex moet duren tussen de zeven en 13 minuten, en zelfs drie minuten geslacht is “adequate”, een grote enquête van de Amerikaanse deskundigen heeft gesloten.

Maar Australische geslacht therapeuten commentaar op het nieuwe onderzoek zeggen dat de meeste mannen onder wilde dat het afgelopen aanzienlijk langer, terwijl de meeste vrouwen waren “niet de moeite genomen” indien zij is met meer dan snel.

Het geslacht is de eerste studie te evalueren wat de deskundigen van mening is de ideale lengte van de tijd te hebben penetrative geslacht, met de steekproef van de Amerikanen en Canadezen etikettering van zeven tot 13 minuten de meeste “wenselijk”.

Duurzame omgang tussen de drie en zeven minuten werd beschouwd als “passend”, maar iets minder was “te kort” en daarna 13 minuten was het “te lang”.

De studie, die vandaag zijn gepubliceerd in het International Journal of Sexual Medicine, is ontworpen helpen rust paren ‘onrealistisch overtuiging dat gezonde geslacht laatste een lange tijd.

Amerikaanse studies blijkt Amerikanen verwachten penetrative sex met vorig tussen de 15 en 20 minuten, ook al sel-rapporten blijkt dat meer dan in minder dan de helft van deze tijd.

Lood onderzoeker Dr Eric Corty, uit de Behrend College in Erie, Pennsylvania, zei was dit een situatie “rijp voor de teleurstelling en ongenoegen”.

“In het fantasy-model van de mannelijke seksualiteit, mannen hebben grote penissen, keiharde erecties en kunnen houden seksuele activiteit de hele nacht lang,” Dr Corty schreef.

“Het lijkt erop dat veel mannen en vrouwen houden deze fantasie. De resultaten van de huidige studie, door het verstrekken van een realistisch model niet een fantasie van de seksualiteit, zijn nuttig, zowel in de behandeling van mensen met seksuele problemen en disfuncties, en met ruimere verspreiding, bij het voorkomen van het ontstaan van seksuele disfuncties’.

Dr Jane Howard, een Brisbane-based medisch geslacht therapeut, zei was er een tekort aan gegevens over de Australiërs’ verwachting van geslacht.

Anekdotisch bewijs suggereerde de meeste Australische vrouwen graag met de therapeuten “” adequaat “tijd van drie tot zeven minuten, terwijl mannen niet.

“Er is een grote verschillen tussen de geslachten op dit gebied,” Dr Howard zei.

“Meestal zijn de vrouwen tevreden met korte gemeenschap, en zijn niet de moeite genomen over de verlenging van het op alle, maar bijna alle mannen willen dat het nog veel langer.”

Ze zei dat het belangrijk was niet te obsederen over de lengte van de gemeenschap, vaak met de tijd gedurende het besluit in ieder geval.

“Ik bedoel echt, die het tellen?” de deskundige heeft gezegd.

Advertisements